Alain T. Puysségur


Alain T. Puysségur se narodil v roce 1991 nedaleko Paříže. Už jako malého chlapce ho uchvátily světy J. R. R. Tolkiena, Robin Hobbové, J. K. Rowlingové, ale také počítačové hry a filmy žánru fantasy. Vždycky snil o tom, že začne vymýšlet vlastní neuvěřitelné a fantastické příběhy a jednoho dne se stane spisovatelem. Nyní má na kontě několik publikací pro mládež i dospělé, píše komiksy a pohybuje se v prostředí počítačových her.

Související akce a aktuality:

Zákulisní střípky z přípravy zaklínačské encyklopedie

Zákulisní střípky z přípravy zaklínačské encyklopedie
Na pultech knihkupectví se v těchto dnech objevila skutečná lahůdka pro všechny fanoušky nejslavnější fantasy ságy všech dob Zaklínač – encyklopedie. Nádherně ilustrovaná publikace provází po jednotlivých královstvích Kontinentu a představuje hlavní postavy a tvory tohoto bájného světa. Jelikož obrázkové knihy nevycházejí v Knize Zlín tak často, rozhodli jsme se s vámi podělit o pár zajímavostí z procesu přípravy českého vydání.

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.