Cínový vojáček


Josef Šorm

i Připravujeme

Žádný hřích nezůstane skrytý navždy. Detektivní thriller z českého podsvětí.

Prominentní pražský podnikatel a politik Václav Kalous je zavražděn v noci po své narozeninové oslavě. Detektiv nadporučík Izabela Gent je povolána k případu, jehož stopy vedou až do dob komunistické totality. Zatímco se potýká s rozchodem a následky po léčbě rakoviny, zaplétá se do tajuplné sítě lží obestírající celý případ. Izabela čelí největší výzvě své detektivní kariéry, do které výrazně promluví i mafiánské praktiky. Rozkryje korupci a tajemství mocných, nebo ji nelítostné podsvětí pohltí?

Pepa Šorm, Pražák Vltavou křtěný, své první dílo, časopis Býk, sepsal na psacím stroji v osmi letech. Po mnoha letech psaní do šuplíku začal vydávat historické komiksy např. Jan Zajíc nebo Antis. Cínový vojáček je jeho první krimi thriller. Když právě nepíše, věnuje se svým báječným klientům na spisovatelském koučinku, nebo dělá vynikající palačinky. Se svou milovanou ženou Simi mají dceru Eli. Obě údajně Pepova díla pokaždé přečtou. www.josefsorm.cz

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
Nedostupné
Podobné

detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.08.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
EAN 9788076627000
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Josef Šorm Josef Šorm

Josef Šorm


Pepa Šorm, Pražák Vltavou křtěný, své první dílo, časopis Býk, sepsal na psacím stroji v osmi letech. Po mnoha letech psaní do šuplíku začal vydávat historické komiksy. Cínový vojáček je jeho první krimi thriller. Když právě nepíše, věnuje se svým báječným klientům na spisovatelském koučinku, nebo dělá vynikající palačinky. Se svou milovanou ženou Simi mají dceru Eli. Obě údajně Pepova díla pokaždé přečtou.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.