Draze zaplatíš


Rachel Amphlett

i Připravujeme

Pomsta bude hořká. Čtvrtý případ Kay Hunterové.

Skřípění brzd. Pach spálené gumy. Tříštící se sklo. Za temné podzimní noci dojde k dopravní nehodě, která odhalí znepokojivé spiknutí. Vyšetřování se ujímá detektiv seržantka Kay Hunterová, kterou stopy dovedou až k brutálnímu sériovému vrahovi lovícímu bezbranné mladé ženy. Kay se chce zabijákovi pomstít, ale dostává se nebezpečně blízko lidem, kteří jí chtějí zničit život i kariéru. Do pohybu se postupně dávají hrozivé události… a nepůjdou zastavit. Zničí Kay touha po pomstě, nebo se dočká spravedlnosti?

Číst více
429,00 Kč doporučená cena
Nedostupné

další tituly z řady "Kay Hunterová"

detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.08.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název Hell To Pay
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jitka Šišáková
EAN 9788076626911
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Rachel Amphlett Rachel Amphlett

Rachel Amphlett


Než se bestsellerová autorka krimi Rachel Amphlett vydala na spisovatelskou dráhu, hrála na kytaru, pracovala jako komparzistka v televizi a u filmu, moderátorka v rádiu a producentka na volné noze pro BBC. Byla také redakční asistentkou v knižním nakladatelství. Teď však místo trsátka třímá v ruce pero a píše krimi a špionážní romány, protože právě na těch vyrůstala. Její série s Kay Hunterovou se odehrává v Kentu a vystupuje v ní úzce semknutá parta detektivů. Kromě sérií píše také samostatné krimiromány a psychologické thrillery. Rachel ráda cestuje a má britské a australské občanství.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.