Odešla do tmy


Claire Douglas

i Připravujeme

Mysteriózní detektivní thriller z anglického venkova

Do města přijela pouť – a jedna dívka zmizela. Jedné letní noci roku 1994 v ospalém přímořském městečku beze stopy zmizela šestnáctiletá Flora Powellová. O pětadvacet let později Flořina sestra Heather nakráčí do cizího domu, kde chladnokrevně zavraždí dva lidi. Případ se dostane na stůl novinářce Jess, tohle však pro ni nebude práce jako každá jiná. Sestry Powellovy bývaly její nejlepší kamarádky, až do onoho léta, kdy se všechno pokazilo. A tak se Jess vrací do rodného městečka, aby o případu napsala reportáž. Netuší, že pátráním po klíči k oběma záhadám vystavuje sama sebe nebezpečí…

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
Nedostupné
Podobné

detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.08.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Původní název Than She Vanishes
Původní jazyk angličtina
Překladatel Barbora Klasová
EAN 9788076626836
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

autor knihy

Claire Douglas Claire Douglas

Claire Douglas


Claire Douglas je britská autorka kriminálních příběhů. Pracovala jako novinářka v denním tisku a jako redaktorka ženských časopisů. Už od svých sedmi let však toužila stát se spisovatelkou. To se jí podařilo v roce 2013 s románem The Sisters, který obdržel cenu Marie Claire za debut. Následovaly další knihy, z nichž česky vyšla Záhada domku číslo devět (Motto, 2023). Román Odešla do tmy se stal v Británii bestsellerem. Claire žije v Bathu s manželem a dvěma dětmi.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.