Temné dědictví


Andy Maslen

Jaké tajemství ukrývá rodina aristokratů? Druhý případ detektiva Forda.

V idylické venkovské krajině u britského Salisbury jsou nalezeny kusy lidských ostatků. Krátce nato vyloví místní sedlák z nádrže na pastvině utopené tělo. Obě vraždy spojuje blízké panství Alverchalke, rodové sídlo uznávaného aristokrata a válečného hrdiny. Detektiv Ford hodlá spolu s kolegyní Hannah vyřešit případ co nejdříve. Když mu však jedna z rodin obětí pohrozí, že odhalí jeho tajemství, změní se vyšetřování v závod s časem. Dokáže případ rozplést dřív, než ho doženou vlastní démoni?

Kniha je volným pokračováním detektivky Temná hra. I tentokrát se čtenář může těšit na sympatickou dvojici vyšetřovatelů – šéfinspektora Henryho Forda, kterého stále tíží výčitky, že před lety zavinil smrt svojí ženy, a soudní lékařku Hannah Fellowesovou s poruchou autistického spektra. Společně se snaží vypátrat, kdo zavraždil penzionovaného ekoaktivistu a člena salisburského zločineckého gangu. Podaří se jim najít mezi těmito dvěma chladnokrevnými zločiny souvislost?

Číst více
399,00 Kč doporučená cena
V prodeji

další tituly z řady "Detektiv Henry Ford"

detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.04.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,413 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Land Rites
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
EAN 9788076624672
Věk od 18
Edice Thrill
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Andy Maslen Andy Maslen

Andy Maslen


Andy Maslen se narodil v britském Nottinghamu. Vystudoval psychologii a vyzkoušel si řadu zaměstnání. Pracoval jako barman, prodavač gramofonových desek, podomní prodejce i kuchař v italské restauraci. Posledních třicet let se živí výhradně jako copywriter a spisovatel. Na svém kontě má řadu úspěšných thrillerů. Ve volném čase hraje na bluesovou kytaru. Žije ve Wiltshire s manželkou a dvěma syny.

Zobrazit profil autora

newsletter Kniha Zlín

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.